Mitä jos tulisit meille töihin?

Ottaako päähän nykyiset työt, ympyrät, kaupunki tai ihan muuten vain elämä? Mitä jos repäisisit ja aloittaisit uuden uran metsurina ja aloittaisit aamut jatkossa puiden siimeksessä? Vai oletko jo metsuri, mutta samat naamat ympäriltä olisi syytä välillä vaihtaa?

Jos ajatus fyysisestä, pääosin itsenäisestä työstä luonnon keskellä tuntuu omalta, kannattaa ottaa kuppi kahvia ja lukea tämä kokonaan. Saatat löytää itsesi töistä Varsinais-Suomen metsistä raivaamasta taimikoita tai kaatamasta pihapuita maalaistalon pihalta.

Meillä on Kospe Oy:lla ongelma. Töitä on suoraan sanottuna jonoksi, mutta tekijöitä ei ole tarpeeksi. Meillä on siis metsurivaje. Siksi meillä voisi olla töitä tästä eteenpäin juuri sulle.

Kospe on siskon ja veljen perustama perheyritys, joka sijaitsee Kustavissa. Mihinkään saarelle ei tarvitse kuitenkaan muuttaa, sillä hommia on koko Varsinais-Suomen alueella. Työkohteeseen kuljet pakulla, jonka saat käyttöösi firmalta. Saat ajella sillä muutenkin, sillä se on sinulla käytössä autoetuna niin kauan, kuin painat meillä hommia.

Töitä tehdään kunnon varusteilla. Sahat, turvavälineet ja muut koneet ovat ajanmukaisia ja sellaisia, joilla omasta ergonomiastakin voi pitää huolta. Hyvät varusteet on nimittäin meille etu, sillä metsä kaatuu hyvillä vehkeillä paremmin ja kun kropastakin pidetään huolta, ei ukot istu sairaslomalla kipeän selän takia, vaan on hymyssä suin metsässä.

Hommia on moneen lähtöön. Me kaadetaan pihapuita, taimikoita ja ihan metsää. Välillä klapitetaan ja haketetaan. Töitä tehdään sekä korvessa että ihmisten ilmoilla. Lisäksi, jos sinulla on halua tai osaamista remontti- ja rakennushommiin tai puusepän tehtäviin, niihinkin voi päästä meillä käsiksi.

Osaavat metsurit toivotetaan pullakahveilla tervetulleiksi. Ja vaikket olisi osaava vielä, keitetään ne kahvit silti. Opetamme alalle haluaville kaiken tarvittavan, oli sinulla koulutusta tai ei. Meillä voit hankkia ammatin myös oppisopimuksella.

Jos luit tähän asti, kannattaa harkita josko vielä soittaisit Antille ja hakisit meille töihin. Mutta soita vain, jos oikeasti haluat hommia. Niitä nimittäin löytyy, samoin kuin hyvä työporukka ja  (vaikka itse sanommekin) fiksut työnantajat.

Jos kuulostaa sinun työltäsi, ota puhelin käteen ja soita Antille!

Antti Mäntynen
Antti MäntynenMetsäpalvelut
Read More
Antti auttaa sinua metsäpalveluihin liittyvissä asioissa

asiakaspalvelu@kospe.fi
+358 (0) 50 516 7807