Puunkaato kannattaa suunnitella jo hyvissä ajoin ja ottaa huomioon esimerkiksi lupa-asiat. Asemakaava alueilla useimmiten vaaditaan lupa puunkaadolle.

Mikäili puu on lähellä rakennusta, lupaa ei yleensä vaadita. Tarkasta lupaan liittyvät asiat ja hae tarvittaessa lupaa asuinpaikkakuntasi rakennusvalvonnasta. Jos puunkaato vaikuttaa naapurikiinteistöön, kannattaa asiasta keskustella myös heidän kanssaan naapurisovun säilyttämiseksi.

Oli kyseessä sitten yksittäinen pihapuunkaato tai hankalassa paikassa olevan ongelmapuun poistaminen, hoidamme työn rautaisella ammattitaidolla sekä turvallisesti alusta loppuun. Kaadamme puut tilanteesta riippuen joko suorakaadolla tai kiipeilykaadolla.

Hoidamme kaikanlaiset puunkaadot Varsinais-Suomen alueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Piikkiö, Paimio, Lieto, Kustavi, Uusikaupunki, Laitila, Mynämäki, Salo jne.)

Hinnasto:

Yksittäisen suorakaadon hinta on alkaen 70e +alv.

Lisäpuidenkaato alkaen 40e +alv.

Mitä enemmän puita kaadetaan sitä edullisemmaksi hinta tulee.

Ongelmapuidenkaadot tapauskohtaisesti alkaen 200e +alv.

Tuntihintamme on 35e +alv/per työntekijä (esimerkiksi maassa tapahtuva sahatyö, oksien kasaus, ym. yleistyö.)

Pyydä hintatarjous työllesi. Hinta-arvio on maksuton, muista käyttää myös kotitalousvähennys minkä voi vähentää työnosuudesta.